Skip to main content

Laviesage nutricosmetics – optimale huidverzorging en lichaamsverzorging

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.
missie en visie
Onze missie is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. We distribueren onze voedingssupplementen via deskundig opgeleide schoonheidsspecialisten die consumenten kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Visie: Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen wij met onze voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruikers beter in zijn vel zit. Die eigenschappen vind je terug in al onze voedingssupplementen.
origineel en inspiratie
Onze voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëren wij originele voedingssupplementen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.
de natuur als basis
Wij hanteren strenge eisen voor onze producten, daarbij vormt de natuur voor ons het uitgangspunt. Daarom zorgen we dat de natuur met respect wordt behandeld en maken we gebruik van natuurlijke, duurzame ingrediënten.
onze waarden
  • Onze producten worden met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk is aangetoond.
  • Alle Laviesage producten worden conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.
  • Om onze CO2 voetafdruk te minimaliseren, worden al onze producten in Europa geproduceerd.
  • Laviesage streeft ernaar om uitsluitend van materialen gebruik te maken die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. We maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Al het papier dat  in onze tassen en verpakkingen gebruik wordt, komt tenminste 83% uit gerecycleerde bronnen. We gebruiken geen pvc in onze verpakkingsmaterialen.
  • Laviesage participeert in de stichting Trees for All die ten doel heeft om wereldwijd bos te herstellen middels het aanplanten en beschermen van bomen. Er zijn door Trees for All al meer dan 4.500.000 bomen en struiken geplant.
  • We hanteren morele en ethische waarden ten aanzien van arbeid. Wij verwachten van onze leveranciers dat ze de werknemers met respect en waardigheid behandelen en geen dwang- of kinderarbeid toestaan.
Call Now Button