Skip to main content

Behandelingen

Mini-behandeling €49.50

45 minuten
Heerlijke, ontspannende well-being gezichtsbehandeling waarin uw huid gereinigd en gescrubd wordt. Daarna worden onzuiverheden verwijderd. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Er wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.
Als aanvulling op de behandeling kunt u kiezen voor het gebruik van een ampul, voor een meerprijs van €5.

Basis-behandeling €80

90 minuten
Een gezichtsbehandeling waarin zowel een oppervlakkige als een dieptereiniging wordt gegeven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen gemodelleerd of oneffenheden verwijderd. Ook zal uw gezicht, nek en decolleté gemasseerd worden door middel van een ontspannende massage. De behandeling wordt afgesloten met een masker dat aansluit op uw huidconditie. Als aanvulling op de behandeling kunt u kiezen voor het gebruik van een ampul, voor een meerprijs van €5.

Luxe-gezichtsbehandeling €97.50

120 minuten
Een vitale behandeling voor uw gezicht. Tijdens een exclusieve anti-aging behandeling wordt uw huid niet alleen intensief gereinigd en verzorgd, ook de wenkbrauwen worden gemodelleerd en geverfd. Oneffenheden worden nauwkeurig verwijderd. U krijgt een anti-aging gezichts / hals en decolleté massage. De behandeling wordt afgesloten met een exclusief collageenvliesmasker.

Acné-behandeling | vanaf €45.00

60 – 90 minuten
Na een nauwkeurige analyse van het acne probleem, volgt een plan/advies van aanpak. Er zijn diverse behandelingen mogelijk met verschillende producten en apparatuur. Natuurlijk wordt de huid uitgebreid en zorgvuldig gereinigd. Naargelang de ernst van acne, volgt het advies. Ook zal ik de klant wat tips meegeven om d.m.v. kleine aanpassingen in voeding, een beter resultaat te behalen, of zelfs acne in de toekomst te kunnen voorkomen.

Vinoble Vinotherapie €65,00

60 minuten

Met de uitgebreide uursbehandeling wordt op een natuurlijke, veganistische en ecologische manier aan huidverbetering gewerkt en het anti-aging proces van je huid ondersteund. Met de hoogwaardige antioxidanten (gewonnen uit de druif) wordt je huid beschermd en gevoed op collageenniveau.
De uursbehandeling van Vinoble is uniek in zijn soort omdat er aandacht wordt besteed aan mind & body. Huidverbetering komt van binnenuit en dat is dan ook de reden dat Vinoble zich volledig richt op het ondersteunen & activeren van de meeste diepe huidlagen. Hierdoor ervaar je een directe glow, volume-verbetering, invulling van fijne lijnen en geniet je tijdens de behandeling van ontspannende massage. In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van op maat gemaakte masker, massage & huid-voedende rituelen en werkstoffen die ondersteunend op anti-aging werken.

Vinoble Vinotherapie €95.00

90 minuten

Deze behandeling maakt gebruik van de meest hoogwaardige en beschermde antioxidanten om het collageen, de elastine en je huidteint op hoog niveau te verbeteren. Een van onze paradepaardjes binnen mijn salon, geschikt voor de veeleisende huid. Zorgt voor verbetering van stevigheid en een frisse huidteint.
Tijdens het uitvoeren van deze uitgebreide behandeling wordt er een combinatie aangegaan van hoogwaardige huid-voedende ingrediënten, verzorging en drukpuntmassage. De veganistische en natuurlijke werkstoffen worden tijdens de behandeling volledig op jouw huidtype afgestemd. Na de uitgebreide behandeling, waarbij drukpuntmassages zijn inbegrepen, voelt je huid stevig, gevoed en goed doorbloed aan.


Overige behandelingen

Onderstaande overige behandelingen zijn zowel apart of als onderdeel van één van de gezichtsbehandelingen te boeken.

Harsen

Bij harsen wordt er warme hars met een  spatel/cassette op de huid aangebracht en met een strip verwijderd. Harsen is geschikt voor zowel het gezicht als het totale lichaam.

Epileren

Bij epileren wordt d.m.v. een pincet het haar met haarwortel verwijderd en worden de wenkbrauwen in model gebracht.

Verven

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om altijd verzorgd voor de dag te komen. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make up.

Make up

De juiste make up zorgt ervoor dat je er verzorgd en stralend uitziet. Make up camoufleert ook oneffenheden in je gezicht, zoals pigmentvlekken, littekens, acné etc.
Call Now Button